Üdvözöljük a Trask Trade(UK) Limited honlapján

Partnerünk az FXprimus

Az alapításunk óta eltelt idoben folyamatosan fejlesztjük vállalati infrastruktúránkat, magabiztosságot és bizalmat szeretnénk biztosítani kis és nagy ügyfeleinknek. Büszkék vagyunk mottónkra, miszerint az FXPRIMUS a legbiztonságosabb kereskedési hely, ezért gondoskodunk arról, hogy ez valóban így legyen.

Íme, a szilárd alapok megteremtéséhez vezeto lépések:

A Straight Through Processing (STP) révén megbízhat bennünk, hogy nem kereskedünk ügyfeleink ellen.
Elkülönített ügyfélszámlák a leghíresebb bankokban.
Elkötelezett vezetoség, amelynek élén Terry Thompson, az FXPRIMUS elnöke és vezérigazgatója áll.

PÉNZÉNEK PÁRATLAN BIZTONSÁGA

  1. KÜLSO FÉL ÁLTAL KEZELT, ELKÜLÖNÍTETT PÉNZ. Az Ön pénzét vállalatunkétól elkülönítve kezeljük. A külso kezelok az ügyfél összes tranzakciójának aláíró fele.
  2. TELJES KÖRUEN AUDITÁLT. Nagyon kevés brókervégez éves felülvizsgálatot. Ennek célja annak biztosítása, hogy nyílt lapokkal játszunk és a törvény által eloírt irányelveket alkalmazunk.
  3. AZ ÜGYFELEK KIFIZETÉSEINEK HARMADIK FÉL ÁLTALI FELÜGYELETE A BOUDICA CLIENT TURST ÁLTAL   Az FXPRIMUS új mércét állított fel az ágazatban az ügyfelek pénzének biztonságát illetoen. Ennek keretében a Boudica Client Trust vállalatot bíztuk meg az ügyfélszámlák kifizetési igényléseinek felügyeletével, anélkül, hogy az ügyfélnél az késést okozna.
  4. EU ÁLTAL SZABÁLYOZOTT A CySEC teljes köru szabályozása alatt állunk, és maradéktalanul megfelelünk a pénzügyi eszközök piacáról szóló (MiFID) irányelv eloírásainak.
  5. NEGATÍV EGYENLEG ELLENI VÉDELEM. Az Ön egyenlege védve van a szélsoséges piaci volatilitás ellen
  6. Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleinknek az ágazatban egyedülálló óvintézkedéseket biztosítunk, és páratlan lépésként tovább bővítjük kínálatunkat az Ügyfeleknek nyújtott Aranyfokozatú Tőkevédelemmel.

    Az Ügyfelek tőkéje most minden eddiginél nagyobb biztonságban van az FXPRIMUS-nál, mert az ügyféltőkét védő biztosítást kötöttünk.

    A szabályozó hatóságok előírásainak megfelelően, és mivel a Befektető-kártérítési Alap tagjai vagyunk, Ügyfeleink tőkéje már védelmet élvez. Az FXPRIMUS extra lépésként az FXPRIMUS Ügyféltőke Biztosítás keretében az ágazatban példátlan védelmet nyújt. Az FXPRIMUS Lloyd’s-sal, a milliárdos biztosítóval kötött biztosítása keretében 2 500 000 euróig kiegészítő védelmet kínál Ügyfeleinek. Ez minden nagyra becsült Ügyfelünknek INGYENES!

Az FXPRIMUS biztosítja a technológiát, a likviditást, a pénz biztonságát, az oktatást és az elsőbbségi ügyfélszolgálatot, ami szükséges ahhoz, hogy egy lépéssel a mai piacok előtt járjunk. Kereskedési környezetünk a kezdőtől a profi kereskedőkig mindenkit támogat.

Ha Ön új az online kereskedés, különösen a devizakereskedés világában, bizonyára aggályai vannak a pénz biztonsága, az oktatás és az ügyfélszolgálat miatt. Megbízhatok ebben a brókerben? Milyen bonyolult a kereskedés? Nyereségre vagy veszteségre teszek szert? A tapasztalt kereskedőket is hasonlók foglalkoztatják, amikor bővíteni szeretnék kereskedési tevékenységüket. Az FXPRIMUS tudja, milyen fontos ezen kérdések megfogalmazása a Forex bróker kiválasztásakor. Kérjük, olvasson azon erősségeinkről, amelyek szerintünk megkülönböztetik az FXPRIMUS vállalatot más brókerektől:

Technológia

Ágazatvezető cégekkel együttműködve modern technológiát, gyors teljesítést és szinte késedelemmentes megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, hogy a legoptimálisabb kereskedési környezetet biztosítsuk kereskedési szervereink, hatékony szoftvereink és hardvereink stratégiai alkalmazása révén. Csapatunk korábban kifejlesztett és fenntartott olyan infrastruktúrákat, amelyeket fedezeti alapkezelők használtak gyakori kereskedéshez, ami naponta több tízezer ügyletet eredményezett, amelyek mindegyike csupán a másodperc ezredrésze alatt lezajlott. Nem csak tisztában vagyunk a hatékony infrastruktúra hatékonyságával, hanem valóban tapasztalatot szereztünk annak kifejlesztésében.

Ma Önnek is ugyanezt az infrastruktúrát kínáljuk Önnek.

Likviditás

Az FXPRIMUS csak teljesíthető árakat kínál. Eszerint ha az ár azonos azzal az árral, amelyen Ön a teljesítést kívánja, megkapja azt. Az FXPRIMUS és likviditásszolgáltatói nem manipulálják az árakat és a jövőben sem fog arra sor kerülni.

A pénz biztonsága

Az FXPRIMUS révén Ön páratlan garanciával és biztonságosan kereskedhet. Jelentős lépéseket teszünk azért, hogy az Ön pénzét a lehető legbiztonságosabban kezeljük. Az FXPRIMUS vállalatnál az összes kereskedő azonos intézményi fedezeti alap stílusú védelmet élvez.

Kereskedési platform

Az FXPRIMUS ágazatban szabványos MetaTrader 4 (MT4) platformot és fix, változó vagy ECN Premier árrést nyújt, amellyel kereskedhet mobileszközén, laptopján vagy asztali gépén. A páratlan Multi-Account Manager is a pénzkezelők és az árukereskedelmi tanácsadók (CTA-k) rendelkezésére áll.

Partnereszközök bemutatása

A tapasztaltabb kereskedők megtöbbszörözhetik a nyereséget azáltal, hogy nagyra becsült partnereink vagy Introducing Brokerek lesznek. Hatékony partnereszközeinkkel bővítheti ajánlói hálózatát és nyereségét.

Az FXPRIMUS Introducing Brokereként vagy partnereként bővítheti üzletét telemarketing szolgáltatásainkkal, online és offline marketinganyagainkkal, ingyenes oktatóanyagainkkal Önnek és az Ön által ajánlottaknak, személyes kapcsolattartónkkal és még sok mással.

Elsőbbségi ügyfélszolgálat

Az FXPRIMUS tisztában ban azzal, hogy sikerünk teljesen ügyfeleinken múlik. Ezért jelentős erőfeszítéseket teszünk a legjobb ügyfélszolgálat létrehozására. Páratlan ügyfélszolgálatot nyújtunk. Képviselőink a hét 5 napján, a nap 24 órájában elérhetők élő webes támogatáson keresztül vagy e-mailben.

Kapcsolat

Üzemeltető:
Trask Trade Ltd.

Székhely: 
unit 42 Price Street, BUSINESS CENTRE,                                       Birkenhead CH41 4JQ                                                                  

Company nr:  10398052

Magyarországi ügyfélszolgálati iroda: 
Debrecen, Szent Anna utca 39-41.

E-mail:
postasanya@gmail.com

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján