Kapcsolat

Üzemeltető:
Trask Trade Ltd.

Székhely: 
unit 42 Price Street, BUSINESS CENTRE,                                       Birkenhead CH41 4JQ                                                                  

Company nr:  10398052

Magyarországi ügyfélszolgálati iroda: 
Debrecen, Szent Anna utca 39-41.

E-mail:
postasanya@gmail.com

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján

Fiatalon, gazdagon

Mindenki szeretne gondtalanul, anyagi problémáktól mentesen jó módban élni. Ennek eléréséhez keményen meg kell dolgozni, függetlenül attól, hogy alkalmazottként vagy vállalkozóként ígyekszünk előteremteni a szükséges anyagi hátteret. Sajnos a jólét nem jön azonnal, sokszor évekbe, évtizedekbe telik, míg sikerült elérni a megálmodott életszinvonalat. Előfordul, hogy ez a küzdelem az emberi kapcsolatok megromlásához vezet. Mi abban tudunk segíteni, hogy ezt a folyamatot lerövidítjük és megkönnyítjük. Nem kell végeláthatatlannak tűnő éveket várni arra, hogy éljék az álmainkat, vállalkozóként nem kell napi 16 órákat dolgozni, és állandó stresszben élni.

Okos befektetéssel a pénze dolgozik Ön helyett, a számlakezelője stresszel és dolgozik akár 16 órát naponta az Ön érdekében. Ön csak hátradől, és élvezi a befektetése hozamait, boldogan éli az életét. Csak az alábbi néhány lépés választja el ettől. Tegye meg most! 

  1. Lépjen be az Omega Invest Clubba a honlap tetején található "Regisztráció" menüpont alatt!
  2. Nyisson számlát az Fxprimusnál a "Számlanyitás" menűpontban található linken!
  3. Válassza ki az Ön számára megfelelő induló csomagot!
  4. Fizesse be az induló csomagban kiválasztott tagdíjat, valamint a kerskedési számlájára a befektetni kívánt  összeget!
  5. Töltse ki a meghatalmazást, amelyet a Számlanyitás menűpontban talál, majd az aláírt dokumentomot küldje el az office@omegainvestclub.eu e-mail címre
  6. Ha valós időben kívánja nyomon követni mi történik a számláján, töltse le az Fxprimus honlapjáról a MT4 platformot, és az investori jelszavával belépve azonnal látja, milyen tranzakciók történnek a számláján.
  7. Dőljön hátra, és élvezze a befektetése hozamait!