Kapcsolat

Üzemeltető:
Trask Trade Ltd.

Székhely: 
unit 42 Price Street, BUSINESS CENTRE,                                       Birkenhead CH41 4JQ                                                                  

Company nr:  10398052

Magyarországi ügyfélszolgálati iroda: 
Debrecen, Szent Anna utca 39-41.

E-mail:
postasanya@gmail.com

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján

Céges autó program

CÉGES AUTÓ PROGRAM

Az 5. vezetői szintet elért vezetők részére az Omega Invest Club tartós bérletbe vesz egy 3-as BMW, vagy C osztályú Mercedes típusú kocsit, amelyet használatba adunk a szintet elért tagunknak. Mindaddig, amíg a vezető csoportjában havonta leglább 150 db új bónusz keletkezik minimum 2 különböző vonalból, ahol a kisebbik vonalból legalább 60 új bónusz keletkezik, a havi bérleti díjat teljes egészében az Omega Invest Club fizeti. Ha az aktuális hónapben nem keletkezik új bónusz a csoportban, akkor a havi bérleti díjat teljes egészben a tagunknak kell fizetni. Amennyiben kevesebb mint 150 bónusz keletkezik, akkor a havi bérleti díjat a tag és az Omega Invest Club megosztva fizeti.

Ha a futamidő alatt minden havi bérleti díjat az Omega Invest Club fizet, akkor a futamidő lejártakor esededékes maradvény értéket is az Omega Invest Club fizeti, és a kocsi a tagunk nevére íródik.

Amennyiben a futamidő alatt 3 alkalomnál többször nem keletkezik havonta a fenti feltételek szerint legalább 150 db új bónusz, a maradvány érték kifizetése a tagunkat terheli, és maradvány értéken megvásárolhatja a kocsit, vagy elállhat a vásárlástól, és visszadhatja a járművet.

A 6. vezetői szintet elért vezetők részére az Omega Invest Club tartós bérletbe vesz egy 5-as BMW, vagy E osztályú Mercedes típusú kocsit, amelyet használatba adunk a szintet elért tagunknak. Mindaddig, amíg a vezető csoportjában havonta leglább 300 db új bónusz keletkezik minimum 2 különböző vonalból, ahola kisebbik vonalból legalább 120 új bónusz keletkezik, a havi bérleti díjat teljes egészében az Omega Invest Club fizeti. Ha az aktuális hónapben nem keletkezik új bónusz a csoportban, akkor a havi bérleti díjat teljes egészben a tagunknak kell fizetni. Amennyiben kevesebb mint 150 bónusz keletkezik, akkor a havi bérleti díjat a tag és az Omega Invest Club megosztva fizeti.

Ha a futamidő alatt minden havi bérleti díjat az Omega Invest Club fizet, akkor a futamidő lejártakor esededékes maradvény értéket is az Omega Invest Club fizeti, és a kocsi a tagunk nevére íródik.

Amennyiben a futamidő alatt 3 alkalomnál többször nem keletkezik havonta a fenti feltételek szerint legalább 300 db új bónusz, a maradvány érték kifizetése a tagunkat terheli, és maradvány értéken megvásárolhatja a kocsit, vagy elállhat a vásárlástól, és visszadhatja a járművet.